Nyhed

The Raveonettes udgiver B-side-opsamling

Duoen udsender et album med 27 mindre kendte numre i november og giver fem danske koncerter i december

Syv måneder efter, at The Raveonettes udgav deres seneste album "Raven In The Grave", bekræfter Sune Wagner fra New York, at han og Sharin Foo er klar igen med en ny plade, "The B-sides & Rarities", som bliver fulgt op af den tidligere offentliggjorte – og udskudte – Danmarksturné til december.

Den 28. november udkommer opsamlingen "The B-sides & Rarities", der som titlen angiver rummer single-B-sider og sjældenheder. Et dobbeltalbum bestående af 27 sange, som også ville kunne købes på dobbeltvinyl og som download. Sune Wagner siger således om albummet:

"'The B-sides & Rarities' er en vigtig del af The Raveonettes' historie. Det trækker på 10 års kreativitet, og sangene er i kronologisk rækkefølge. B-sider er virkelig et lorte-udtryk, for ingen af sangene var ment som de næstbedste, så at sige. De blev helt tilfældigt B-side-numre, fordi de ganske enkelt ikke passede ind på albummet. Det er en pragtfuld rejse ind i vores univers, og folk vil elske det. Det her er måske det bedste Raveonettes-album nogensinde."


The Raveonettes' nye plade vil eksklusivt kunne købes hos Acne Archives i Elmegade i København fra og med den 28. november, både på vinyl og som cd. Albummet kan også købes som download på topspinmedia.com

For tiden har Raveonettes ikke aftale med andre pladebutikker, hverken fysiske eller digitale, da gruppen udgiver albummet selv uden om deres vanlige pladeselskab Universal.

Billedet viser et udsnit af coveret.


The Raveonettes følger udgivelsen op med en turné, der bringer dem til følgende byer:

1.12. Godset, Kolding
2.12. Voxhall, Århus
3.12. Fermaten, Herning
9.12. Posten, Odense
10.12 Store Vega, København

Billetterne kan købes via spillestedernes hjemmesider og GAFFA Live.


 

ANNONCE