x

Little Dragon flyttet til Store Vega

Little Dragon flyttet til Store Vega

Den udsolgte koncert med Little Dragon i Lille Vega bliver nu flyttet til Store Vega. Det betyder, at der er sat en ekstra mængde billetter til salg til koncerten den 14. februar.

Little Dragon albumdebuterede i 2007 med et selvbetitlet album, som i 2009 blev fulgt op af "Machine Dreams" og i juli 2011 af "Ritual Union", som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Ritual Union er en ganske hyggelig, om end lidt beskeden elektropoppet omgang, der ved de første par gennemlytninger ikke gør det store væsen af sig. Som det sig hør og bør med musik af en vis kvalitet, vokser dele af albummet dog med tiden, og numre som det yderst fine titelnummer og Precious formår da også at slå rødder i den auditive del af lytterens hukommelse."

Little Dragon spillede i øvrigt for et pakket Odeon telt på dette års Roskilde Festival, hvor den karismatiske, halvt japanske sangerinde Yukimi Nagamo også kunne opleves sidste år i selskab med Gorillaz, hvis album "Plastic Beach" hun ligeledes medvirker på.

Billetter købt til Lille Vega er naturligvis gældende til Store Vega, og ekstra billetter er netop sat i salg via Billetlugen.dk tlf. 70 263 267 samt i Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA