x

Mike Sheridan, Black Act og juleklejner på Train

Mike Sheridan, Black Act og juleklejner på Train

Eventgruppen ULAH, der står for "Ung, Lækker, Audio, Hostage", fejrer julen med lytteværdig dub og techno til arrangementet "DUB - TECHNO - LIVE ... og klejner".

De elektroniske toner leveres live af Mike Sheridan, Black Act samt DJ Domino. Hele begivenheden foregår den 15. december på Train i Aarhus, og der er adgang for alle uanset alder.

Mike Sheridan og hans talent er en sjældenhed. Han viste interesse i musik allerede som 8-årig, og mange af de toneangivende i den danske elektronika-verden så talentet og støttede det, så han allerede som 13-årig udgav sin første ep. Udviklingen kulminerede foreløbig i 2007 og 2008, hvor han optrådte på nogle af de største festivaler i Danmark.

Black Act består af en samling garvede lyd ekvilibrister, som har haft fingrene med i et utal af danske musikproduktioner. En rå-steady trommeslager, en funky synthfætter, en bjørn for lyd, samt de to Lulu Rouge-bosser Buda og T.O.M, har forenet deres lyster for den dybe dub. Black Act er en unik mulighed for at opleve dubbens mange nuancer i bedste improviserede stil.

Arrangementet foregår som sagt torsdag den 15. december klokken 20.00-00.00 på Train.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA