x

TDC Blå Tone præsenterer Lauryn Hill

TDC Blå Tone præsenterer Lauryn Hill

TDC Blå Tone kan 18. juli præsentere en noget utraditionel Lauryn Hill-koncert, når sangerinden kan opleves på den nye flydescene i Københavns Havn, der vil være placeret i havnebassinet ved Nordre Toldbod.

Om Blå Tone arrangementet siger Koncern Marketingdirektør hos TDC Rikke Dalsgaard: – Med præsentationen af Lauryn Hill har vi igen fået muligheden for at indbyde publikum til at komme nærmere en stjerneartist i unikke omgivelser. Iscenesættelsen af hver eneste Blå Tone tilbyder musikoplevelser på måder, som ikke er set før i Danmark. Oplevelser, der hverken er bundet af tid eller sted.

Lauryn Hill blev først kendt som medlem af The Fugees, der med deres andet album, "The Score" fra 1996, solgte mere end 17 millioner eksemplarer på verdensplan. Albummet indbragte gruppen to Grammy-priser. Siden fik Lauryn Hill sit eget gennembrud i 1998 med solopladen "The Miseducation Of Lauryn Hill", som blev solgt i mere end 22 mio. eksemplarer og høstede en stribe af priser.

Blå Tone Vol. 03 med Lauryn Hill er det tredje i rækken af arrangementer. Vol. 01 fandt sted i en flyver 35.000 fod over havets overflade, hvor Kashmir for en eksklusiv fanskare i en fart på 930 km/t leverede en snigpremiere på dokumentarfilmen "Rocket Brothers". Det blev siden opfulgt af Vol. 02, hvor Alicia Keys gav en koncert i Det Kongelige Teater, hvortil billetterne blev udsolgt på bare 16 minutter.

Billetterne til det kommende TDC Blå Tone-arrangement sælges via Billetlugen.dk fra mandag den 23. maj og i Fonabutikkerne.

TDC Musik

Lauryn Hill online

Billetlugen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA