x

Quadron giver julekoncert på Ideal Bar

Quadron giver julekoncert på Ideal Bar

Onsdag den 21. december giver Quadron en intim julekoncert på Ideal Bar i København. Coco Maja Hastrup Karshøj alias Coco O og Robin Hannibal var netop vendt hjem fra USA, hvor duoen har pæn succes, da de besluttede sig for at give en dansk koncert. Derfor kan de nu med meget kort varsel opleves i Ideal Bar på onsdag.

Tidligere på året flyttede de to musikere til Los Angeles efter udgivelsen af deres debutalbum "Quadron" i udlandet og specielt i USA fik medvind i sejlene. I USA har duoen både lavet radiointerview til "Randy Jacksons Hit List" og fået deres musik spillet i Ellen Degeneres' talkshow og i flere tv-serier, blandt andet CSI og Grey's Anatomy.

Nu er der så pludselig opstået en mulighed for at høre Quadron på dansk grund. De spiller onsdag den 21. på Ideal Bar kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00, og der sælges kun billetter i døren til en pris af 70 kr. stykket inklusive en øl.

Quadrons selvbetitlede debutalbum fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Thomas Borre, der blandt andet skrev:

"Hvad angår originalitet og ambitionsniveau er duoen fuldt på højde med beslægtede kollegaer som The Asteroids Galaxy Tour og Oh Land. Cocos på en gang skrøbelige og probate vokal klæder Robins elektroniske produktioner, der oser af vintage knowhow uden at fortabe sig i ligegyldig retro-tankegang. På albummet findes åbenlyse (og småkonservative) hits som Slippin' og Pressure, men det er faktisk på afslutningsnummeret Herfra Hvor Vi Står (oprindeligt af Skousen & Ingemann), at Quadron føles mest nærværende. Måske duoen med fordel kunne konfrontere det danske glossarium lidt oftere?"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA