x

Blur-guitarist forsikrer om nyt album

Blur-guitarist forsikrer om nyt album

Når Brit Awards afholdes om en uge modtager Blur prisen for "Enestående Bidrag til Musikken". I den forbindelse interviewede den skotske tabloidavis Daily Record Blurs guitarist Graham Coxon om prisuddelingen. Ud over at være beæret over prisen kunne Coxon forsikre om, at det engelske rockband helt sikkert vil udgive nyt før eller siden.

"Det er ret rart at vi skal modtage Brit Award'en. Vi har ikke planlagt øvegangene endnu, men der kommer helt sikkert et til Blur-album. [Genforeningen i] 2009 var en fantastisk helende oplevelse for os. Det tog os virkelig med storm, og vi fik en masse ud af systemet. Vi indså hvor meget vi stadig har til fælles, at vi er gode venner, at vi er brødre", siger Coxon

Blur udgav deres sidste album "Think Tank" i 2003, men allerede før den udgivelse var der knas mellem medlemmerne, og Graham Coxon forlod gruppen under indspilningerne. Bandet var fra hinanden i nogle år indtil forsanger Damon Albarn og Graham Coxon kunne offentliggøre deres genforening i 2009. Og siden da har bandet fået lysten til at lave nye sange.

"Vi vil altid mødes og have lyst til at spille ting. Vi kan godt lide at indspille. Før eller siden, også selvom det ikke er lige om hjørnet, vil Blur indspille sammen. Vi elsker hinanden og kan stadig godt lide at lave musik, og det er en god start", siger Coxon.

Graham Coxon melder intet om en mulig udgivelsesdato.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA