Nyhed

Stjernespækket album sætter salgsrekorder

Støttealbum med nogle af de største britiske bands er det hurtigst downloadede nogensinde

Som vi tidligere har kunne berette her på siden, så gik en række af Storbritanniens største bands sidste uge i studiet for på en enkelt dag at indspille velgørenhedsalbummet ”Help: A Day In The Life” til fordel for børn i krigsramte områder.

Bands som Radiohead, Keane, Gorillaz, Coldplay, Elbow, Bloc Party, Razorlight og de nyslåede Mercury Prize-vindere fra Antony And The Johnsons deltog alle i denne indspilning, som allerede dagen efter – det vil sige i fredags – blev gjort tilgængeligt til downloading, hvilket gør det til den hurtigste indspilning og udgivelse af et album nogensinde. Og nu sætter albummet også salgsrekorder.

”Help: A Day In The Life” er således allerede blevet det hurtigst downloadede album nogensinde med foreløbig hele 90.000 downloads. Det forventes også, at albummet bliver det bedst sælgende album på nettet nogensinde, når det fra i dag ikke længere blot er tilgængeligt på War Childs hjemmeside, men også bliver sat til salg på alle de store downloading-sider inklusive iTunes.


Radioheads bidrag til albummet ”I Want None Of It” er i øjeblikket den mest populære sang, og den præsterede tilmed at komme ind på hitlisten over de mest downloadede numre i sidste uge til trods for, at den kun havde knap en dag i handlen, før listen blev gjort op.

Alt overskud fra salget af numrene på albummet vil blive brugt af War Child til at støtte børn, der lever i krigshærgede områder.


War Childs hjemmeside

ANNONCE