Nyhed

Madonna-album lækket

”Confessions On A Dancefloor” kan otte dage inden den officielle udgivelse findes på internettet

Det kan efterhånden ikke overraske, når de store internationale stjerners album dukker op på internettet inden den officielle udgivelsesdato, for det synes efterhånden mere at være reglen end undtagelsen, at piraterne får fingrene i de attraktive album en rum tid, inden de slippes løs i handlen.

Seneste eksempel er Madonnas nye album ”Confessions On A Dancefloor”, der her en uge før den egentlige udgivelser er dukket op på diverse ulovlige sites.

Ifølge Fox har det fået hendes pladeselskab Warner til at indlede en jagt på den eller de personer, som har ladet albummet slippe ud, og det til trods for, at undersøgelser viser, at de utilsigtede musikudslip ikke har den store konsekvens for de endelige salgstal.


Ifølge bt.dk er interessen for den 47-årige popdronnings kommende album da også ganske voldsom. Albummet har således allerede i flere dage været det suverænt mest efterspurgte album på amazon.com, og førstesinglen ”Hung Up” ligger allerede på en sikker førsteplads på den engelske download-hitliste.

GAFFA bringer i december et stort interview med Madonna – læs mere den 1. december.

ANNONCE