x

Rufus Wainwright til Danmark

Rufus Wainwright til Danmark

Den canadiske sanger Rufus Wainwright er en hyppig gæst i Danmark. I november spillede han på Værket i Randers, han har tidligere spillet i Vega, Musikhuset Aarhus, Cirkusbygningen, Roskilde Festival, Operaen og Falconer Salen, og nu melder han sin ankomst til et sted, han ikke har spillet før, nemlig Tivolis Koncertsal i København, hvor han træder op torsdag den 11. juli.

Rufus Wainwright albumdebuterede i 1998, men han har spillet, sunget og turneret med sin musikalske familie – hans far er singer-songwriteren Loudon Wainwright III og hans mor den nu afdøde sangerinde og sangskriver Kate McGarrigle – fra barnsben, og hans søster Martha er også sangerinde og sangskriver. Senere i karrieren har han fået den store anerkendelse at blive kaldt "verdens bedste nulevende sangskriver" af selveste Elton John, som for nogle år siden også hjalp ham med at komme ud af et stofmisbrug.

Rufus Wainwright har udgivet syv studiealbum, senest "Out Of The Game" fra 2012.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte koncerten på Værket fem stjerner og konkluderede: "...The Gay Messiah fik penetreret publikums – eller i hvert fald denne anmelders hjerte."

Billetsalget begynder 4. februar klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA