Nyhed

Rufus Wainwright kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Rufus Wainwright gæster Danmark i anledningen af sit 20-års jubilæum med det selvbetitlede debutalbum Rufus Wainwright fra 1998.  

"20 år? Hvad kan jeg sige? Kom og nyd en fin samling af sange, det var nogle rigtige gode år!" siger Rufus Wainwright om den kommende koncert i DR Koncerthuset fredag den 19. april 2019.

Den 44-årige Rufus Wainwright debuterede for 20 år siden, og senest udkom albummet Take All My Loves: 9 Shakespeare Sonnets i 2016. Nu er Wainwright klar med sin tour "All These Poses Tour". Til koncerten vil han optræde med materiale fra sit debutalbum og albummet Poses fra 2001.

LÆS OGSÅ: Rufus Wainwright – Født på ny, samme perfekte hår

Han har i alt udgivet otte studiealbums og tre livealbums og arbejdet med artister som Elton John og David Byrne. Wainwrights opera, Prima Donna, åbnede på Manchester International Festival i 2009 og er siden blevet vist i London, Toronto og New York. I 2010 blev Wainwright hyret af San Francisco Symphony til at komponere og fortolke "Five Shakespeare Sonnets", som siden hen blevet spillet af flere orkestre. 

LÆS OGSÅ: Rufus Wainwright : Koncertsalen, Koncerthuset, København

Billetsalget starter onsdag den 27. juni kl.10


ANNONCE