x

Video: Beck laver cover af Bowie med kæmpeorkester

Video: Beck laver cover af Bowie med kæmpeorkester

Som en del af bilproducenten Lincolns "Hello, Again"-kampagne har Beck nu lavet et cover af David Bowies sang "Sound and Vision" med ikke mindre end et 167 mand stort orkester.

Orkestret er blevet samlet af Becks egen far David Campbell og består af blandt andet af studiemusikere, medlemmer af the Dap-Kings og USC marching band, Fred Martins kor fra Colorado, L.A.s Millennium Choir og hele ni guitarister.  

Tilblivelsen af Becks nye udgave er opstået på en særlig baggrund.

Motorfirmaet Lincoln har nemlig inviteret forskellige artister til at transformere klassiske sange om til helt nye og innovative udgaver, hvor Beck så er den første i rækken. Instruktøren Chris Milk har yderligere arbejdet på at skabe en produktion, der skal bringe musikken og publikum tættere på hinanden i et 360 grader interaktivt set-up.

Produktionen skulle iflølge Billboard være inspireret af Al's Record Shop, som er en old-school pladebutik med lp'er i vinduet med bands og kunstnere som Television, Can, Fela Kuti, Alton Ellis, Nirvana, Unrest, The Germs og Big Boys. 

Singlen "Sound and Vision" blev udgivet fra David Bowies album "Low" i 1977, et album, der var den første af hans såkaldte "Berlin Trilogy", der bestod af de tre album "Low", "Heroes" og "Lodger" udgivet fra 1977-1979.

Se videoen med Beck og det 167 mand store orkester via YouTube her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA