x

New Kids On The Block udgiver nyt album

New Kids On The Block udgiver nyt album

New Kids On The Block – eller NKOTB – har annonceret, at de vil udgive et nyt album med titlen "10", som bliver deres sjette studiealbum. Gruppen udgav sidst noget tilbage i 2008 med albummet "The Block", som gik direkte ind på første pladsen på Billboards Top 200-liste. 

Boybandet, der består af brødrene Jordan og Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg og Danny Wood offentliggjorde allerede den første single fra albummet i januar, "Remix (I Like The)" – ja, det hedder den.

Gruppen blev dannet tilbage i 1984 og var et succesfuldt boyband i slutningen af 1980'erne og starten af 1990'erne. De har solgt mere end 80 millioner album på verdensplan, indtjent hundrede millioner af dollars på solgte koncertbilletter og banede vejen for andre populære boybands som Backstreet Boys, Take That og *NSync. De har også vundet to American Music Awards i 1990 i kategorierne "Favorite Pop/Rock Band" og "Favorite Pop/Rock Album". 

New Kids On The Block blev opløst i 1994 og efter adskillige forsøg blev gruppen gendannet i 2007.

Sidst bandet gæstede Danmark var tilbage i 2012, hvor de spillede i Jyske Bank Boxen sammen med Backstreet Boys på deres fælles NKOTBSB-turné (billedet).

Du kan høre singlen "Remix (I Like The)" via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA