x

One Direction topper den danske hitliste

One Direction topper den danske hitliste

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er ugens højeste nyhed på trackhitlisten One Directions fusion af Blondies "One Way Or Another" og The Undertones' "Teenage Kicks", en støttesang til den engelske hjælpeorganisation Comic Relief. Som vi skrev forleden, ligger sangen for tiden nummer 1 i en tredjedel af verden.

Justin Timberlake er ny som nummer 4 på tracklisten med sin nye single "Mirrors", James Blake går ind på en tiendeplads med "Retrograde", Baauer er ny som nummer 11 med musikken til det nye YouTube-fænomen "Harlem Shake", og Pink går ind som nummer 30 med "Just Give Me A Reason".

På albumhitlisten er det stadig musikken fra "M:G:P 2013", der ligger i top, mens One Direction og "Take Me Home" er gået op på en andenplads foran Marie Keys "De Her Dage". Eneste nyhed i top 40 er Tim Christensens live-album og -dvd "Pure McCartney" optaget ved hans Paul McCartney-hyldestkoncert i Vega 18. juni sidste år på McCartneys 70 års fødselsdag.

Streaminghitlisten toppes som i sidste uge af Macklemore og Ryan Lewis feat. Wanz med "Thrift Shop".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, toppes også – som i sidste uge – af musikken fra "M:G:P", mens den tilsvarende liste for enkeltnumre som i sidste uge har Barbara Moleko og "Dum For Dig" i spidsen. Mest spillede sang på de danske radiostationer er, også som i sidste uge, Taylor Swift og "I Knew You Were Trouble".

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA