x

Fallulah klar med supportnavn

Fallulah klar med supportnavn

Den selverklærede space pop-gruppe Ice Cream Cathedral, som udgøres af Anja T. Lahrmann, Kristian Paulsen og Anders Bach, udsender den 4. marts deres debutalbum "The Drowsy Kingdom". I den forbindelse er trioen nu klar med en video til singlen "When You Depart", som du kan se nedenfor.

Ice Cream Cathedral kan på samme tid annoncere, at de skal supporte Fallulah på hendes turné, ligeledes i marts. Det er Fallulah selv, der har udpeget Ice Cream Cathedral som support, og hun udtaler i en pressemeddelelse om valget af bandet:

"Det første nummer, jeg hørte, var deres helt igennem fantastiske "Tie The Great Uncommon". Jeg faldt med det samme for deres atmosfæriske filmiske lyd og fornemmede, at Ice Cream Cathedral besad et kæmpe potentiale."

Fallulah udgav sit andet studiealbum "Escapism" først i februar 2013, og GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fem ud af seks stjerner, og konkluderede: "Heldigvis imødekommer Maria Apetri de store forventninger med, hvad der lyder som legende lethed, og hvad der helt sikkert er en række fremragende sange på den vellydende og smittende auditive virkelighedsflugt, 'Escapism' udgør."

Fallulah med support fra Ice Cream Cathedral kan opleves på følgende datoer:

22. marts – Store Vega, København
23. marts – Posten, Odense
29. marts - Skråen i Nordkraft, Aalborg
30. marts – Voxhall, Aarhus

Billetter kan købes her.

Se videoen til "When You Depart":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA