x

The Dixie Chicks klar med nyt

The Dixie Chicks klar med nyt

Det er efterhånden hen ved fire år siden, at The Dixie Chicks udsendte deres sidste album ”Home”. Dette renskurede countryalbum debuterede på toppen af Billboards top-200 og har efterhånden solgt i nærheden af seks millioner eksemplarer, så der er i sagens natur store forventninger til gruppens kommende udgivelse, som nu er blevet datosat til den 22. maj.

Titlen på albummet bliver ”Taking The Long Way”, og ifølge billboard.com skulle det være trioens mest personlige album til dato. Albummet åbner således med nummeret ”Not Ready To Make Nice”, som omhandler den kontrovers, der fulgte i kølvandet forsangeren Natalie Maines kritik af Bush i 2003, somefterfølgende foranledigede en række radiostationer til at nægte at spille gruppens musik.

"Taking the Long Way" er produceret af Rick Rubin, og de tre chicks får på albummet musikalsk assistance fra blandt andet Red Hot Chili Peppers' trommeslager, Chad Smith, og de to medlemmer fra gruppen Heartbreakers, Benmont Tench og Mike Campbell.

Blandt numrene på albummet finder man velgørenhedssinglen ”I Hope”, som oprindelig blev udgivet i forbindelse med nødhjælpsarbejdet i kølvandet på orkanen Katrinas hærgen sidste år. Andre numre er blandt andet "Everybody Knows," "Silent House" og "Lubbock or Leave It."

Bandets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA