x

Spot-aktuelle Odd Collection klar med krigerisk musikvideo

Spot-aktuelle Odd Collection klar med krigerisk musikvideo

Hvis du ikke har hørt om Odd Collection før, er det ikke så mærkeligt. Bandet er nemlig et nyt skud på den musikalske stamme herhjemme, og har endnu ikke nogen officiel udgivelse bag sig. Trioen, som består af Christoffer Budtz (Stoffer og Maskinen), Rasmus Jarby og Andreas Langhorn, udsender inden sommer deres første officielle single og lover en udgivelse senere i 2013. Indtil videre må potentielle fans varme sig ved musikvideoen til "5th Collection", som man kan se nedenfor. Videoen er en ambitiøs produktion, der viser soldater i kampscener.

Som det er med så uendeligt mange andre musikere, vil drengene i Odd Collection ikke selv genredefinere deres musik. Men modsat så mange andre gælder det ikke om en berøringsangst i forhold til at blive puttet i en musikalsk kasse, men snarere om at blive puttet i mange. Intentionen er således at ramme et bredt publikum, der selv må afgøre, om de lytter til pop, elektronisk, rock eller noget fjerde, når de sætter Odd Collection på anlægget.

Du kan opleve Odd Collection live til årets Spot Festival, som løber af stablen den 3.-4. maj i Aarhus. Billetsalget er i fuld gang, og du kan finde billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA