x

Madonna kommer til Horsens

Madonna kommer til Horsens

Det blev i dag annonceret, at Madonna skal danse og synge på scener verden over dette forår og sommer. ”Confessions Tour” starter i Los Angeles 21. maj og fortsætter videre til store, amerikanske byer, Canada, Europa og Japan.

Confessions-datoerne blev officielt bekræftet af Madonnas managere Angela Becker og Guy Oseary sammen med Arthur Fogel, chef for The Next Adventure, som er turnéens promoter på verdensplan.

Confessions-turnéen gør stop i Chicago, Boston, San José, Phoenix, Fresno, Las Vegas, Philadelphia, Atlantic City, Miami, Montreal og New York. De europæiske koncerter bliver i arenaer og udendørs stadions i Paris, Amsterdam. Cardiff, Rom, Düsseldorf, Hannover, Horsens, Osaka og Tokyo.

Turnéen bliver ledet af Madonnas mangeårige samarbejdspartner Jamie King, og atter med Stuart Price som musikalsk leder. Arianne Phillips og Jean Paul Gaultier, faste medlemmer af Madonnas kreative bagland, tager sig af turens kostumer.

Madonnas forrige turné, 2004s "Re-Invention Tour", var ifølge Billboard Magazine det års mest succesfulde.

Megastjernen, hvis seneste album "Confesssions on a Dance Floor" gik direkte ind på førstepladsen i 29 lande, er sammen med sine
talentfulde musikere og dansere allerede gået i gang med at øve i Los Angeles. Med en enestående karriere og ikke mindre end 35 førstepladser på Billboards Dance Chart er det ingen overraskelse, at the
Material Girl har følgende mission med sin ”Confessions Tour” :

”I’m going to turn the world into one big dance floor”

Det løfte må vi jo så se, om popdronningen kan indfri torsdag den 24. august, når Forum Horsens Outdoor lægger græs til Madonnas supershow.

klik her for at se den fulde turné-plan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA