Nyhed

Beady Eye klar med ny single

Liam Gallagher og co. er klar med lyt fra kommende plade

I dag er Beady Eye klar med andet lyt fra den kommende plade "BE", der udkommer den 10. juni. Den nye single har titlen "Second Bite Of The Apple" og kan høres nedenfor.

Beady Eye, med karismatiske Liam Gallagher i front, debuterede i 2011 med "Different Gear, Still Speeding", som GAFFA's anmelder Lars Löbner Jeppesen, under overskriften "Liam Gallagher stortrives ude af Noels skygge", gav fire stjerner.

På det nye album har Liam Gallagher og co. allieret sig med Dave Sitek fra TV on the Radio, som tidligere har fungeret som producer for Foals og Yeah Yeah Yeahs. Bandet har ligeledes eksperimenteret med indspilningen, hvor der både er brugt kassettebånd, samplers, optagede samtaler og iPhone-apps. Om samarbejdet med Dave Sitek har Liam Gallagher tidligere udtalt:


"Arbejdet med Sitek åbnede bare noget i os. Han er uden tvivl den bedste producer, jeg nogensinde har arbejdet med. En rigtig regelbryder. Han giver ikke en fuck. Ingen regler. Vi havde et nyfunden fokus, da vi skrev albummet. Vi rensede vores hoveder og samlede vores lort sammen. Ikke alt det der pis fra 90'erne. Det føles som en virkelig speciel plade for os".  

ANNONCE