x

Danske musikere støtter unge kræftramte

Danske musikere støtter unge kræftramte

Tilbage i 2008 stillede populære Nephew op i Vega for at rejse opmærksomhed om Drivkræften - et netværk under Kræftens bekæmpelse,  som arbejder med unge kræftramte.

Og senere på måneden optræder flere kendte danske navne så atter på Vesterbro-spillestedet for at rejse penge til den gode sag.

The William Blakes (billedet), The Eclectic Moniker og Kira Skov giver således alle koncert på Vega den den 22. maj som led i en kampagne der - som det hedder i en pressemeddelelse - har til formål at "skabe opmærksomhed omkring Drivkræftens arbejde for at sikre unge med og efter kræft de bedst tænkelige muligheder for et godt liv".

Handler om håb

Kira Skov har iøvrigt selv gennemlevet en kræftsygdom og ved flere tidligere lejligheder optrådt i Drivkræften-regi. - Nu er mit sygdomsforløb kommet meget på afstand, men jeg har stadig lyst til at give noget til dem, som sidder midt i sygdommenudtaler Kira Skov, som suppleres af Frederik Vedersø, forsanger i The Eclectic Moniker: 

- Vi vil gerne gøre noget sejt for unge kræftramte og holde en god fest for alle, der kommer. Det handler om håb. Man skal ikke miste håbet. Man skal have det så fedt som muligt, så længe man lever.

Hvert år får ca. 1.350 mellem 15 og 39 år konstateret kræft. Det er 3-4 unge om dagen. Billetter til støttekoncerten, som afvikles under overskriften HOLD OM MIG!, kan erhverves via billetnet.dk for 150 kroner plus gebyr. Dørene åbnes klokken 19.00, mens musikerne indtager scenen fra klokken 20.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA