x

Oh Land klar med single og turné

Oh Land klar med single og turné

Oh Land må siges at have opnået den internationale succes, som kun et fåtal af danske kunstnere har formået. Siden sin danske debut i 2008, og den internationale tre år efter, har Oh Land spillet talrige koncerter både herhjemme og i udlandet, hun har optrådt i David Lettermans og Jimmy Kimmel talkshows, i førende modeblade, har varmet op for Katy Perry i O2 Arena og har fået en dansk platinplade for 20.000 solgte eksemplarer af "Oh Land" fra 2011. Nu er hun igen klar med ny materiale.

"Renaissance Girls", der bliver den første single fra Oh Lands fremtidige album, er skrevet af Nanna Øland selv og produceret af Dave Sitek, der blandt andet er kendt for at være med i bandet TV on the Radio. Singlen udkommer den 20. maj og bliver efterfulgt af et album, der skulle være klar til efteråret. "Renaissance Girls" udkommer både digitalt og på vinyl.

Foruden singlen kan Oh Land nu også løfte sløret for en mindre dansk turné, der bliver mere akustisk og med et anderledes set-up. Den danske sangerinde laver gennemgående meget anmelderroste koncerter, hvilket giver anledning til at se frem til sensommerens koncertdatoer. GAFFAs Nynne Hein Møller beskrev i april sidste år hendes liveoptræden i Koncertsalen i København som følgende: "Man fornemmer helt tydeligt, at hun har det sjovt på scenen og i musikken. Hun viser sin sårbare og skrøbelige side frem, når hun står alene bag sit lille keyboard og synger med sin smukke englestemme. Og hun viser sin uhøjtidelige og legesyge side, når hun bevæger sig skiftevis gumpetungt og ballerina-let rundt på scenen i sin evigt finurlige dans".

Læs hele den femstjernede anmeldelse her.

Oh Lands turdatoer:
 
02.08 - Atlas, Aarhus
03.08 - Dexter, Odense
07.08 - New Note Festival, Hillerød
09.08 - Copenhagen Jazzhouse
10.08 - Copenhagen Jazzhouse

Find billetter via spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA