x

Volbeat giver ekstrakoncert

Volbeat giver ekstrakoncert

Volbeat annoncerede for godt en måned siden, at de ville vende tilbage til Danmark til efteråret for igen at spille for deres danske fans. Interessen for de fire herrers to koncerter gik over al forventning –– koncerten i Forum blev udsolgt på ganske kort tid, og til koncerten i Boxen er der kun ganske få billetter tilbage. Af den årsag har bandet nu besluttet sig for at sætte endnu en koncert op i Forum. Ekstrakoncerten kommer til at ligge den 1.december og bliver dermed bandets sidste i 2013.

GAFFAs anmelder Keld Rud skrev om Volbeats nyligt udkomne album "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies": "Foruden den stemningsskabende intro er der 13 sange, der spænder vidt. Den tunge metal er repræsenteret i form af fem sange, hvoraf de fleste er episke udstyrsstykker, der udspiller sig som storslåede dramaer på fem minutter" og konkluderer "på mange måder er "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" et mere vellykket forsøg på at lave et varieret og rigt album end forgængeren". Læs hele den firstjernede anmeldelse her.

Volbeat skal spille følgende koncerter:

Boxen, Herning: 23.11.13 (få billetter)
Forum, København: 24.11.13 (udsolgt)
Forum, København: 01.12.13 

Billetsalget til ekstrakoncerten startede i dag klokken 9, og der er i skrivende stund stadig billetter. Biletterne kan købes via billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA