x

Rock Hard Power Spray langer ud efter Roskilde

Rock Hard Power Spray langer ud efter Roskilde

En lodret langefinger - leveret med et skævt smil - er, hvad Rock Hard Power Spray har til overs for Danmarks største musikbegivenhed, Roskilde Festival. For punkkvartetten må konstatere, at en international rocktriumf og en regn af anmelderstjerner ikke har været nok til at få en plads på festivalens plakat.

"Det er ren kulturfascisme," konstaterer forsanger Mattias Hundebøll til GAFFA.dk.

"De synes simpelthen, vi er et lorteband. Jeg har en mail, hvor der står, at de ikke kan se noget som helst potentiale i Rock Hard Power Spray. Men de har ikke haft lyst til at møde op og se os, selv om de både har været inviteret til store koncerter på Rust, Vega og Pumpehuset. Og så de har sagt, at de ikke gider booke et band, der ikke eksisterer om et år," griner han og tilføjer:

"De er nok blevet lidt stædige, fordi vi har været så skråsikre."

Og på vanlig RHPS-maner tager odenseanerne til flabet genmæle. De lancerer nu et badge i deres webshop, hvor der står "Fuck Roskilde, With Love" over deres bandlogo.

"Så har vi ligesom fået den ærgrelse ud," pointerer Mattias Hundebøll.

"Men vi er ikke nogle bitre tudefjæs - det er jo for sjov. Og for at få den lukket over for alle de fans, der hele tiden spørger, om vi ikke kommer, understreger forsangeren.

Så Rock Hard Power Spray er da heller ikke mere sure og skuffede, end at alle fire medlemmer kommer til festivalen:

"For der kommer jo supermange andre fede navne".

Rock Hard Power Sprays hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA