x

Mød Ronny Morris i Hi-Fi Klubben

Mød Ronny Morris i Hi-Fi Klubben

Den danske sanger og sangskriver Ronny Morris, der til daglig er bosat i Los Angeles, er aktuel med sit debutalbum "Sweet Silence", der har opnået pæn opmærksomhed på de danske radiostationer, ikke mindst P4. Nu fortæller han om albummet i Hi-Fi Klubben i København torsdag den 30. maj klokken 19-21.

Ronny Morris, der har skrevet musik til populære amerikanske tv-serier som "One Tree Hill" og "The Ghost Whisperer" og den danske film "En Familie" af Pernille Fischer Christensen, er en musiker med stor kærlighed for lydkvalitet, hvorfor han har brugt næsten fire år på at skabe et album, der ifølge ham inkluderer nogle af branchens bedste folk. Og det er netop den gode lydkvalitet, der gør, at Hi-Fi Klubben finder det ekstra spændende at invitere både Ronny, medlemmer af kundeklubben og GAFFAs læsere indenfor til en lyttesession, hvor det skal handle om den gode musik.

Ronny Morris vil fortælle om indspilningerne til albummet og om, hvorfor han lige valgte at indspille i Sverige, Tjekkiet og USA i ønsket om at skabe den helt rigtige lyd.

Der vil blive spillet musik fra albummet samt versioner af numre, som ikke er udgivet, og Hi-Fi Klubben disker efter eget udsagn op med et lydsystem i absolut topklasse.

Der er gratis adgang til arrangementet, men det kræver tilmelding hos Ronny Morris' pr-dame Christina Pedersen på [email protected] senest torsdag klokken 16.00

Ronny Morris har i øvrigt lige været i Moskva for at promovere sin single "All About Love", der netop er blevet bragt i rotation på de fire største kommercielle russiske radiostationer, heriblandt den første engelsktalende russiske station 105.2 FM Moscow Russia. Sangen er også udgivet på den internationale compilation "Buddha Bar" i et Ganga Remix og har i denne version for nylig rundet én million visninger på YouTube. Hør sangen nedenfor.

Ronny Morris har også gæsteoptrådt på den russiske udgave af den store internationale musikmesse Namm, hvor han var blevet inviteret til at tale sammen med den populære engelske talentspejder dj Sat Bisla, som blandt andet har arbejdet sammen med Adele og Coldplay.

Hør Ronny Morris med "All About Love" i Ganga Remix:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA