x

Endags-billetter til Spot frigivet

Endags-billetter til Spot frigivet

I løbet af to dage går mere end hundrede bands over scenen på Århus’ Spot-festival, der forsøger at byde på det bedste, nordens unge rock-scene m.m. har at byde på. Med tiden er der blevet plads til flere etablerede navne i line-uppet, men hos arrangøren ROSA – Dansk Rock Samråd er man særdeles påpasselig med at skævvride arrangementet.

Det skal ikke hedde sig, at Spot forsømmer talentmassen for at sælge hurtige billetter til store navne, og derfor vil ROSA også allerhelst sælge den samlede festival-pakke i form af todages billetter. Af samme grund udskydes salget af endages-billetter hvert år til en halv måned før, og det vil i år sige den 15. maj – altså i dag.

Så kommer man for eksempel mest for at se Blue Foundation, Rasmus Nøhr (billedet) og Kira & The Kindred Spirits, er der nu mulighed for kun at købe billet til festivalens første dag. Eller til lørdag, hvis man mere er til lørdagsprogramet. Man må så også være villig til at betale en beskeden merpris: 275 kroner plus gebyr koster endages-billetterne, hvor partout-modellerne går til 395 plus gebyr.

Køb billetten her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA