x

Guide: Det skal du høre på Roskilde – ifølge Jan Opstrup Poulsen

Guide: Det skal du høre på Roskilde – ifølge Jan Opstrup Poulsen

Roskilde Festival åbner portene lørdag klokken 18. Vi varmer op til festivalen med at give dig vores anmelderes bud på, hvad du skal se på årets festival. Vi fortsætter med Jan Opstrup Poulsen.

The Lumineers
Americanaen lever heldigvis i bedste velgående på årets Roskilde. Lumineers hører til den mere festlige af slagsen med deres herlige skrålesange. Der er med andre ord lagt op til fest og fællessang med de unge amerikanere.
 
Sigur Rós
"Et musikalsk vulkanudbrud". Den noget fortærskede metafor for islandske Sigur Rós' musik er ikke desto mindre rammende for deres hypnotiske og ulmende drømmerock. En sikker Roskilde-favorit.
 
Marie Key
Årets største og mest velfortjente gennembrud på den danske musikscene. Marie Key topper listen af årets danske navne på Roskilde, og der er lagt op til en sand publikumhyldest til den snurrige sangerinde

Matthew E. White
En af årets helt store musikalske overraskelser. En stærk og sjælfuld soulrock med lån fra gospel og andre beslægtede genrer. Rygtet lyder på formidable liveoptrædener. Matthew E. White kunne meget vel blive den nye Van Morrison.
 
John Grant
Med følelserne udenpå. Det kan kun blive stærkt, når amerikanske John Grant lukker op for sluserne med sange, der gør ondt helt ind i sjælen. Nu i elektronisk udgave, men ikke mindre nærværende.

Hør Jan Opstrup Poulsens Roskilde-playliste på Spotify eller WiMP.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA