x

Premiere på Rasmus Nøhr-film

Premiere på Rasmus Nøhr-film

Max Kestner er både dokumentarfilms-instruktør og en nær ven af Rasmus Nøhr. Begge forudsætninger har han udnyttet optimalt med ”Mig og Dig”, der tegner et humoristisk portræt af Nøhr og hans manager Morten Holms vej mod poppen af toppen. Filmen, der også er omtalt i denne måneds udgave af musikmagasinet GAFFA, får turnerende Danmarks-premiere via CPH:DOXs dox-on-wheels.

Fem danske byer besøger filmen, der efter hver forevisning får selskab af en håndfuld unplugged-sange fra Nøhr. Der bliver lejlighed til at følge et væld af tildragelser fra Nøhrs tidlige dage som håbefuld singer-songwriter, typisk iscenesat af den temmelig excentriske manager Holm, der kunne minde en anelse om Team Easy Ons Henning Primdahl. Således drager musikeren undervejs på en turné, der involverer både et plejehjem for hørehæmmede og et sodavandsdiskotek hjemsøgt af afvænnede narkomaner.

Nej, vejen til dansk pops top gik langtfra snorlige mod målet for Nøhr, men frem nåede han jo. Nye og gamle fans kan blive lidt klogere på manden bag musikken – og nyde Nøhr i nedbarberet soloform – på følgende spillesteder:

15. juni - Store Vega / København
21. juni - Musikteatret / Vejle
22. juni - Train / Århus
24. juni - Studenterhuset / Aalborg
28. juni - Magasinet / Odense

CPH:DOX


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA