x

Mere end 50 anholdt til Eminem-koncert

Mere end 50 anholdt til Eminem-koncert

Eminem spillede i weekenden en stor koncert i Irland for 80.000 veloplagte fans. Det var dog ikke alle, der formåede at opføre sig, som loven nu engang foreskriver. I løbet af koncerten tikkede fem anmeldelser om overfald ind. En koncertgæst blev anholdt for spirituskørsel, 22 blev anholdt for gadeuorden og 35 blev anholdt for mindre overtrædelser med stoffer. Det skriver engelske Digital Spy.

Den ansvarshavende Michael Devine forsikrer, at størstedelen af publikum opførte sig ganske eksemplarisk under koncerten: "Størstedelen af alle fans imødekom de forholdsregler, der på forhånd var blevet givet, og det sikrede, at alle havde en sikker og underholdende koncertoplevelse." 

Der var indsat ekstra mandskab og sikkerhedsfolk i forbindelse med den store koncert. Det skete, fordi ni publikummer kom til skade på grund af vold under rap-stjernens koncert på Dublin Phoenix Park i fjor.

Eminem er i næste weekend hovednavn ved Reading Festival og Leeds Festival. Du kan høre rapperens nye single, "Survival", via Soundcloud: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA