x

Lucy Love er tilbage med ny musikvideo – se den her

Lucy Love er tilbage med ny musikvideo – se den her

Der har længe været stille omkring Lucy Loves ellers så sprudlende og iøjnefaldende person, men den danske sangerinde er nu på gaden med den eurodance-inspirerede single "Prison". Det nye udspil er forløberen til Lucy Loves tredje studiealbum, der forventes at komme i plade- og netbutikker den 23. september.

Det er over tre år siden, at Lucy Love sidst har udgivet noget. Hun var været travlt optaget af at færdiggøre sin uddannelse som billedkunstner på Det Fynske Kunstakademi, hvor hun har studeret sideløbende med sin karriere. Nu er tiden så kommet til at genoptage den musikalske karriere på fuld tid.

Det nye album får titlen "Desperate Days of Dynamite" og bliver som altid leveret af Lucy Loves faste producer Yo Akim, der går under det borgerlige navn Joakim Nikolaj Brammer Hjejle. Han har været med til at skabe et miks af electro, dance, pop og house på den nye plade, hvor der samtidig kan findes referencer til bastung dubstep, hårdtslående drum'n'bass og energisk eurodance. Denne gang kan man i højere grad end tidligere høre Lucy Love lægge rappen på hylden indimellem og opleve hende folde sig ud som sangerinde i kor og melodiske omkvæd og sirene-agtige passager.

Lucy Love kan opleves live følgende steder i efteråret:

23. september - Bam Festival Barcelona

19. oktober - Store Vega

24. oktober - VoxHall Århus 

25. oktober - Studenterhuset Aalborg 

26. oktober - Magasinet Odense

Se den selvproducerede, stroboskop-blinkende video til singlen "Prison" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA