x

Thomas Helmig udgiver nyt album

Thomas Helmig udgiver nyt album

Thomas Helmig er for tiden ved at færdiggøre sin sommerturné rundt i Danmark, og tirsdag aften afslørede den aarhusianske sanger så på sin officielle Facebook-profil, at et nyt album er under opsejling. Annonceringen kom i forbindelse med et specielt forsalg til Helmigs forårsturné, hvor der indtil videre er planlagt 11 koncerter.

Det bliver første gang i fire år, at Thomas Helmig udsender en samling nye sange, og GAFFA holder dig naturligvis opdateret, når der kommer flere oplysninger om det kommende album.

Fra Thomas Helmigs officielle Facebook-profil:
"Kære Venner
Det har været en fantastisk sommer sammen med jer, og her med blot een weekend tilbage af turnéen gør vi nu klar til at starte forsalget til den store forårsturné. Og vi glæder os....glæder os helt vildt til at spille nye sange (fra det album, der udkommer sidst på efteråret) og glæder os til at synge og danse sammen med jer igen. Som I ved, starter forsalget officielt på fredag kl. 10.00, men til jer har vi lavet et specielt forforsalg der starter allerede torsdag aften kl. 20.00, så kan I i ro og mag bestille billetterne hjemme fra sofaen. Så vi ses igen torsdag aften kl. 20.00, hvor vi lægger eksklusive billetlinks op til jer.
Bedste hilsner
Thomas Helmig & Band"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA