x

Hør Princes nye single

Hør Princes nye single

Det er nu muligt at høre den nyeste single fra Prince, "Breakfast Can Wait", der udgives via Kobalt Label Services. Ikonet, der først for nylig er blevet aktiv på det sociale netværk Twitter (@3rdeyegirl), postede singlens satiriske artwork, både på Twitter og på sin 3rdeyegirl-YouTube-kanal. På coveret ses den amerikanske komiker Dave Chappelle klædt i et vaskeægte Prince-kostume – lilla og guld med flæser og generelt bare over the top. Den humoristiske tilgang til coveret resulterede i mediedækning hos mange af de store, blandt andet CNN, Rolling Stone, Time, People.

Eftervirkningerne har bragt international dækning af Princes nylige aktivitet på Twitter. Den multiplatinvindende instrumentalist, som har været helt fraværende på alle sociale medier indtil for nylig, fik mere end 100.000 followers inden for 24 timer efter sit første tweet.

Singlen "Breakfast Can Wait" vidner om en Prince i absolut topform, der igen holder funkfanen højt. Den lille mand med det store repertoire har været yderst aktiv på livefronten i første halvdel af 2013. Funken har været skiftet ud med rock og sammen med bandet 3rdeyegirl (guitarist Donna Grantis, den danske bassist Ida Nielsen og trommeslager Hannah Ford) har han turneret, først en udsolgt tour i USA og dernæst rundt i Europa, hvor ikonet og crew blandt andet gæstede dette års Smukfest.

Prince har udgivet ti platinvindende albums og 30 top 40-singler i løbet af sin lange karriere, og intet vidner om, at hans tid er ved at rinde ud. Tværtimod. Hitmageren er kendt for sine koncerter, hvor han lader sig rive med og ofte ender det med maratonlange koncerter/jamsessions, hvor der ikke bliver sparet på energien. Den 55-årige stjerne er i gang med at indspille sange til sit nye album, der foreløbig har titlen "Plectrum Electrum".

Se singlens artwork her og hør en smagsprøve på "Breakfast Can Wait":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA