Nyhed

P6 Beat elsker… én kunstner ad gangen

Nyt radioprogram på P6 Beat bruger seks timer på at tage sig kærligt af udvalgte kunstnere. Det starter med David Bowie.

Hvis du er til indgående og dybdegående musikjournalistik i din radio, så er "P6 Beat elsker…" det nye program for dig. I seks timer bliver hele én kunstners karriere belyst. Programmet ser på kunstnerens betydning for fans, musikere, musikbranchen og resten af verden, og P6 Beats lyttere får mulighed for at udvælge det favoritalbum, som detaljeret skal analyseres.

P6 Beats Anders Bøtter bliver vært, og sammen med en ny medvært i hvert program vil han berette om ting, som kun de færreste lyttere ved. De store myter bliver aflivet, og så kan man glæde sig til klassiske interviewbidder. Der vil både være anekdoter og røverhistorier – ikke mindst fra lytterne, musikalske perler og fejlskud, kendte og ukendte livenumre og konkurrencer. Derudover gæster forskellige danske musikere studiet for at fortælle om deres forhold til de store kunstnere og bands. Blandt de udvalgte artister er Pearl Jam, Nick Cave og 66-årige David Bowie, der bliver omdrejningspunktet for første program. Han har senest medvirket på Arcade Fires nyeste single "Reflektor" og udgav i marts sit første album i ti år, "The Next Day".

Lyt med lørdag den 21. september klokken 10.00, når programmet har premiere.


ANNONCE