x

Ole Christian Madsen indspiller film om Eik Skaløe

Ole Christian Madsen indspiller film om Eik Skaløe

På billedet: Ole Christian Madsen, Marie Tourell og Joachim Fjelstrup

Den 2. oktober bliver optagelserne til filmen "Itsi Bitsi" skudt i gang. Bag filmen står Ole Christian Madsen, der tidligere er kendt fra sit arbejde med blandt andet serien "Edderkoppen" og filmen "Flammen og Citronen". Den nye storfilm er kærlighedshistorien om Steppeulvenes Eik Skaløes kærlighed til Iben Nagel Rasmussen. Itsi Bitsi var Skaløes kælenavn til Iben og var også titlen på et af numrene på Steppeulvenes lp "Hip" fra 1967, der i dag anses som en milepæl i dansk musikhistorie.

Du kan høre Steppeulvenes "Itsi Bitsi" herunder.

I filmen medvirker et stort hold af helt nye dansk skuespiltalenter. I rollen som Eik Skaløe ses den 26-årige Joachim Fjelstrup, der blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2013, mens Iben spilles af 25-årige Marie Tourell Søderberg, der blev uddannet fra Skuespillerskolen i Odense i 2012. Derudover medvirker Christian Gade Bjerrum, Johannes Nymark, Jakob Randrup, svenske Ola Rapace og Julia Ragnarsson samt de danske stjerner Anette Støvelbæk og Thure Lindhardt.

Filmen får biografpremiere den 15. januar 2015.

"Itsi Bitsi" er skrevet af Bo hr. Hansen og Ole Christian Madsen. Filmen produceres som dansk-svensk co-produktion af Lars Bredo Rahbek for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Film Institut v/Steen Bille, Svenska Filminstitutet og Nordisk Film & TV Fond, i samarbejde med TV2, i co-produktion med svenske Bleck Film og de danske selskaber Mainstream og Beofilm Post Production og endelig med invest fra de svenske regionalfonde Film i Skåne og Ystad Österlen Film Fond. Filmen bliver distribueret af SF Film A/S.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA