x

Se ny video fra David Guetta

Se ny video fra David Guetta

Den populære franske dj 45-årige David Guetta er med til at støtte FN's kampagne "The World Needs More." Sammen med den engelske sanger Mikky Ekko, der medvirker hans sang "One Voice," sætter han fokus på devisen om at hjælpe andre.

Den tilhørende musikvideo blev lanceret tidligere på ugen til Social Good-topmødet og var derved med til at starte FN's generalforsamling i New York. Guetta siger selv om projektet:

- Musik er en kraftfuld måde at bringe mennesker sammen på og skabe kontakt. Sammen kan vi bruge vores stemmer til at gøre en ægte forskel for de mennesker, der har brug for det rundt omkring i verden. Jeg er så beæret over at være en del af denne kampagne. Hvis vi kan gøre en forskel bare ved at sige, hvad verden har brug for lige nu og samtidig rejse midler til at hjælpe FN, når folk ser vores video. Wow – det er fantastisk.

Fans er blevet bedt om at vælge et ord for at få lov til at se videoen, hvilket hver gang har udmøntet sig i, at 1 dollar bliver givet til kampagnen af det firma, der har sponsoreret netop det ord. 

Firmaerne inkluderer include Barclays Bank (#Inclusion), Western Union (#Education), Gucci (#Strength), Crescent Enterprises (#Entrepreneurs), KT (#Dreams), Intel (#Empowerment) and GlaxoSmithKline (#Healthcare) and the Sergio Vieira de Mello Foundation (#Dialogue).

Videoen vil i en længere version blive lanceret den 4. november og kampagnen fortsætter til engang sidst i december.

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA