x

Se Madonna i S/M-leg mod undertrykkelse

Se Madonna i S/M-leg mod undertrykkelse

Fuck labels. Sådan lyder budskabet fra 55-årige Madonna, der har fået nok af snæversyn og fordomme. Sangerinden har, sammen med fotografen Steven Klein, instrueret en video, der skal sætte fokus på undertrykkelse af alt lige fra køn til race og seksualitet. Hvad enten man er sort, hvid, homoseksuel, tyk, tynd eller handikappet er det på tide bare at være, som man er.

Filmen hedder "Secretprojectrevolution" og lancerer Art For Freedom, der er et globalt initiativ for yderligere frihed til at udtrykke sig på alle måder. Art For Freedom opfordrer alle til at udtrykke deres personlige meninger om frihed og revolution i form af videoer, musik, digte og fotografi. Denne opfordring har Madonna taget seriøst, og du kan gøre det samme ved at uploade originalt artwork til artforfreedom.com eller tagge dine posts med #artforfreedom.

Filmen er en yderst velproduceret og sexet sort-hvid-oplevelse, hvor Madonna danser sammen med andre letpåklædte kroppe og blandt andet indgår i forskellige S/M-lege. Scenerne udspiller sig i et fængsel til støvletramp og pistolskud for at illustrere verdens undertrykkelse.

Se videoen her – og skriv gerne en kommentar om, hvad du synes om den. Er det sådan, man bekæmper fordomme og snæversyn?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA