x

Junior Senior også til PopKomm

Junior Senior også til PopKomm

For nogle uger siden kunne vi fortælle, at man til september på den tyske festival PopKomm ville kunne opleve Outlandish, Powersolo, Infernal, Teitur og Spleen United til en aften med titlen [email protected]

De får nu følgeskab af Junior Senior, der kan opleves sammen med de fem øvrige navne i på spillestedet Postbahnhof i Berlin 20. september. I følge en pressemeddelelse fra Musik Export Denmark (MXD) har sidste års succes på samme spillested med navne som Nephew og Kashmir samt det stærke line-up i år allerede sikret de danske tiltag en vis forhåndsinteresse.

POPKomm-arrangørerne vil i år sætte ekstra fokus på den danske musik i deres PR, og der er også stor interesse fra berlinske Radio Fritz, som vil dække hele arrangementet. "Dansk musik har effektivt slået sig fast som high quality gennem de senere år på det tyske marked via rock- og indie-grupper. I år er programmet på POPKomm mere dansabelt, og i det hele taget må målet nu være at vise, at dansk musik har høj kvalitet på alle fronter", siger Jan Clausen fra Hamborg-firmaet Queen About Music, som er MXDs tyske samarbejdspartner og promoter på aftenen.

Danskernes tyske indtog fortsætter for øvrigt dagen efter til Reperbahn Festival, hvor man til en danskeraften vil kunne opleve de PopKomm-aktuelle Outlandish, PowerSolo og Teitur sammen med Figurines.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA