x

Se ny julevideo fra The Killers

Se ny julevideo fra The Killers

The Killers har de seneste otte år lavet en julesang, som de hvert år udgiver på World Aids Day for at hjælpe kampen mod sygdommen. Dette års julesingle hedder "Christmas In LA", og som titlen antyder, handler den om julen i den knap så vinterlige by Los Angeles. I den delvist animerede video, som du kan se herunder, spiller skuespilleren Owen Wilson ("Meet the Parents", "Midnight in Paris" med flere) en arbejdsløs skuespiller, der savner den traditionelle jul. Man ser blandt andet Wilson sidde på en bar og fundere over livet ved siden af Harry Dean Stanton.  

Nummeret synges selvsagt af The Killers-frontmanden Brandon Flowers, der dog i denne anledning får assistance af det amerikanske folk-rockband Dawes. Om arbejdet med julesangene har Flowers udtalt: "Du vil aldrig se os smile så stort eller slå os så meget løs, som vi gør, når vi laver de her juleting. Det ender altid med en masse arbejde, men det er virkelig forfriskende," siger han til musiksiden Consequence Of Music.

Julenummeret "Christmas In LA" sælges på iTunes, og overskuddet går til den amerikanske kampagne Product (RED) og dens kamp mod AIDS.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA