x

Pete Doherty rimelig heldig for tiden

Pete Doherty rimelig heldig for tiden

I det nordlige London sidder Pete Doherty, 27, på en afvænningsklinik og reflekterer over livet og dets genvordigheder, alt imens han forsøger at blive stoffri. Den daglige trummerum bliver kun afbrudt af besøg i retten og dispenserede tilladelser til enkelte optrædener.

Men hvis fyren er i stand til at surfe på nettet, se tv og kan modtage opkald for tiden, må han dog erfare, at ikke alt går ham imod. Hans band Babyshambles har lige underskrevet en kontrakt med Parlophone, og nu skriver Associated Press at han indtil videre slipper for fængselsstraf – på trods af tiltale for hele fem narko-overtrædelser. Eneste krav er, at han bare forbliver stoffri. Dommeren udsatte ved retsmødet tidligere i dag tilmed domsafsigelsen til december, mod at Doherty forbliver clean. Dommeren var åbenbart i godt humør og komplimenterede ovenikøbet Doherty for en af hans sange.

På kærlighedsfronten står det heller ikke helt skidt til, i hvert fald ikke ifølge rygterne. Supermodel, Kate Moss udtalte nemlig til nogle venner ved eks-Sex Pistolen Glen Matlocks show for nylig, at hun stadig elsker Pete, faktisk så meget, at hun vil giftes med ham engang: ”Ja, vi skal giftes. Jeg elsker ham så meget. Han er den mest sexede mand i verden.” Dog tilføjede Moss: ”Jeg vil være sammen med ham. Det er bare et spørgsmål om hvornår. Der er visse omstændigheder, som vi skal have af vejen, før vi kan være sammen".

Et lille skår i glæden kunne være, at Pete Doherty nu er blevet smidt ud af sin London-lejlighed, skriver Daily Mirror. Firmaets chef, der står for udlejningen, er sur, og påstår at Babyshambles forsanger skylder tusinder af pund i manglende husleje. Han er citeret i Mirror for at sige, at Doherty ”er den værste lejer i hele firmaets historie”.

Daily Mirror har åbenbart været inde og se lejligheden, og hvis ikke avisen er fuld af humbug, så skulle værelserne være dækket af graffiti og blod (en kunstform, Doherty angiveligt dyrker, red.). Avisen beretter, at også på gulvet så det farligt ud, med kanyler og glasskår. Naboerne har tabloid-avisen sågar også interviewet, og her er forargelsen tydeligt at spore: ”Groupierne hang nede på dørtrinnet, og hans junkie-venner kom og bankede på hans dør alle døgnets 24 timer. For ikke at tale om al den hoveddunkende larm. Vi er alle glade for, at han smutter.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA