x

Ny single fra Retox Panic

Ny single fra Retox Panic

Johan Olsen har sunget sig ind i mange danskeres bevidsthed som frontfigur i rockbandet Magtens Korridorer, og modtagelsen var også varm, da han for et par år siden søsatte sideprojektet Retox Panic - ved siden af en forskerkarriere og duo-projektet Pligten Kalder med Torben Steno.

Retox Panic albumdebuterede med "This City Burns" i foråret 2011, og nu er de så endelig klar med nyt materiale i form af singlen "Cat in a Box," der ligesom debutalbummet er blevet til i et samarbejde med Viva Vertigos Simon Beck.

Sangen udkom den 27. december og vil desuden udgøre en del af lydsporet til instruktøren Charlotte Sachs Bostrups nye, danske film "Kartellet," som har premiere den 9. januar og har gamle kendinge som Anders W. Berthelsen og Lena Maria Christensen i bærende roller.

50-årige Sachs Bostrup har blandt andet de folkelige succeser "Anja og Viktor" (2001) og "Anja efter Viktor" (2003) på samvittigheden, ligesom hun har instrueret afsnit af de populære tv-serier "Nynne" og "Nikolaj og Julie."

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA