x

Pete Doherty på vej med soloalbum

Pete Doherty på vej med soloalbum

Når næste nummer af det svenske GAFFA imorgen er på gaden, vil man blandt andet kunne finde et interview med Babyshambles-bassisten Drew McConnell. Og her fortæller den britiske musiker eksklusivt til GAFFA at hans bandkollega, den skandaleombruste Pete Doherty, arbejder på et nyt soloalbum.

- Vi er faktisk begyndt på en soloplade, Petes soloalbum," siger McConnell således og fortsætter: "Han vil lave en til. Den udkommer nok før den næste Babyshambles-plade. Men det er svært at sige; tingene sker ret spontant."

34-årige Doherty, hvis stofmisbrug og forhold til blandt andre fotomodellen Kate Moss af og til har truet med at stjæle opmærksomheden fra musikken med Babyshambles og The Libertines, udgav sin solodebut "Grace/Wastelands" i 2009.

Babyshambles var albumaktuelle så sent som i september, hvor de udgav pladen "Sequel to the Prequel." " En aldeles glædelig fornøjelse at sætte dette tredje fuldlængde-udspil på fra Babyshambles, for med bassist Drew McConnells store bidrag til sangskrivningen synes bandet revitaliseret," skrev GAFFAs Lars Löbner Jeppesen og uddelte fire stjerner til albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA