x

Go Go Berlin klar med ny video og turné

Go Go Berlin klar med ny video og turné

2013 var noget af et heftigt år for det aarhusianske rockband Go Go Berlin, der spillede hele 90 koncerter rundt om i landet og udgav deres velanmeldte debutalbum "New Gold". Bandet holder for tiden en mindre pause fra tour-livet, men de hviler dog ikke længe på laurbærrene og kan derfor i dag annoncere en ny lang forårsturné i perioden 21. februar til 29. marts.

Samtidig har gruppen premiere videoen til albummets andensingle "Castles Made of Sand" – en visuelt gennemarbejdet video lavet ud fra bandets ønsker og visioner og skabt af Jens Jakob Thorsen (fotograf) og Christophe Dolcerocca (instruktør). Se videoen nedenfor.

"Castles Made of Sand" handler ifølge bandet selv om en (måske) stakkels skæbne i form af Caroline, en ung smuk kvinde, der dør eller måske brænder ud for tidligt. Sangen er stærkt inspireret af stemningen og tekstuniverset i en af Go Go Berlins yndlingssange, nemlig Lou Reeds "Caroline Says".

GAFFA anmeldte Go Go Berlin på hjemmebane på VoxHall i Aarhus i november. Her uddelte anmelder Rasmus Espersen hele fem stjerner og skrev blandt andet:

"Det er altså imponerende, at et band, hvis debutalbum blot er et par måneder gammelt, kan have et fyldt VoxHall til at synge med på samtlige af deres numre. Og at sætlisten kan bestå af 13 numre, hvor intet falder igennem. Det er altså ikke en opsamlingsplade, men et debutalbum. Respekt herfra".

Albummet "New Gold" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, som blandt andet skrev følgende: "Bandet har et stærkt aktiv i forsanger Christian Vium, der synger som en våd rockdrøm og gør det med troværdighed. (…) Og så skal fandenivoldskheden, energien og den insisteren, drengene lægger i rendyrket rock og rul honoreres."

Albummet gik i øvrigt top 5 på den officielle albumhitliste og toppede iTunes' rockhitliste.

Go Go Berlins forårsturné ser ud som følger:

21.02 Von Hatten, Randers
22.02 Elværket, Holbæk
28.02 Harders, Svendborg
01.03 Skive Teater, Skive
06.03 Loppen, København
07.03 Stars, Vordingborg
08.03 Toldkammeret, Helsingør
13.03 Det Bruunske Pakhus, Fredericia
14.03 Kulturhuset Kappelborg, Skagen
15.03 Tobaksgaarden, Assens
20.03 Train, Aarhus
21.03 Gjethuset, Frederiksværk
22.03 Bygningen, Køge
27.03 Folkets Hus, Struer
28.03 Baltoppen, Ballerup
29.03 Tobakken, Esbjerg

Køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA