x

Noel Gallagher er træt af musikvideoer – især med Oasis

Noel Gallagher er træt af musikvideoer – især med Oasis

Når du som succesrig rockstjerne har indspillet utallige musikvideoer, skulle man tro, at du havde vænnet dig til processen. Skulle du dog spørge Noel Gallagher, hvordan han har det med Oasis' musikvideoer, får du måske et uventet svar - eller ved nærmere eftertanke: når man tager den iltre guitarist/sangers evne til at formulere sig i betragtning, er det måske ikke helt så uventet. Ærlig, det er han i det mindste. 

YouTube-brugeren nutsngum2, en stor Oasis-fan må vi antage, har samlet Noel Gallaghers kommentarspor til dvd'en med Oasis samlede musikvideoer fra bokssættet "Time Flies" fra 2010, og det er oplysende for fans - og ret morsomt for alle andre, som du kan se forneden. Her er sandheden ikke lagt i svøb.

"Allerede efter den tredje musikvideo var jeg træt af at lave dem. Man står og hænger hele dagen og er tvunget til at gentage det samme lort 500 gange", mumler Gallagher. Det er tydeligvis en hård, fabriksarbejde-lignende oplevelse at filme en musikvideo.

Heldigvis fornemmer man også, at den udkørte Gallagher fandt en løsning på den snigende kedsomhed. Da han kommer til "Whatever", erklærer han prompte, at han var stinkende beruset under indspilningen. Hans fjogede ansigtsudtryk i videoen siger også det hele - øjnene sejler løst, munden er en forvrænget grimasse, og man kan næsten lugte en lang nat i byen på tøjet. Brormand Liam var ikke imponeret over pågældende initiativ: "Jeg husker, at Liam var skidesur den dag, nok fordi, at det er den ene gang, at jeg har været mere stiv end ham."

Det er dog nok mest det økonomiske aspekt, der piner Noel Gallagher. Han brokker sig gentagne gange over udgifterne, som hurtigt kan løbe løbsk. Står du på nippet til at filme dit bands kommende musikvideo, må det afsluttende råd lyde: Lad nu bare helikopterne blive i hangaren. 

Se selv den ganske morsomme videokommentar her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA