x

Primavera Sound afslører årets program

Primavera Sound afslører årets program

Festivalen Primavera er kendt for at have et af musikverdenens mest spændende festivalprogrammer. Det har spanske Primavera Sound ikke tænkt sig at lave om på lige foreløbig med et imponerende line-up til årets festival, som løber af stablen fra den 29. maj til den 31. maj.

Det mest bemærkelsesværdige ved årets program må siges at være bookingen af det legendariske drømme-popband Slowdive, som hermed er gendannet. Der har i længere tid gået rygter om briternes genforening, og nu står det altså klart, at bandet er klar på ny, efter at de i 1995 udgav deres sidste studiealbum "Pygmalion".

En stor nyhed, men det stopper ikke her. Hold på hat og briller, for her kommer et lille udsnit af årets andre navne: Arcade Fire, Nine Inch Nails, Queens Of The Stone Age, Neutral Milk Hotel, The National, Pixies, Television, Godspeed You! Black Emperor, Dark Side, Dr. John, Mogwai, The War On Drugs, Blood Orange, Spoon, Ty Segall, Foals, Shellac, Moderat, Disclosure, Volcano Choir, Kendrik Lamar og Deafheaven.

Et imponerende program, som i alt byder på over 120 artister. Den spanske festival, som foregår i Barcelona, har desuden lavet en fin lille video, hvor du kan gå på opdagelse blandt årets kunstnere og overveje, hvor meget du har lyst til at deltage i årets Primavera Sound festival.

Se videoen herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA