x

Se Poul Krebs og Lisa Nilsson i duet

Se Poul Krebs og Lisa Nilsson i duet

I starten af januar annoncerede den folkekære Poul Krebs, at han kommer med et nyt udspil den 24. februar. Albummet har fået titlen "Asfalt" og indvarsler en omfattende soloturné for hr. Krebs, hvor opstillingen er så spartansk som muligt: én mundharmonika og én guitar. Poul Krebs har dog ikke isoleret sig i selve tilblivelsen af det kommende album, hvor Henning Kvitnes, Michael Falch og Lisa Nilsson har bidraget til en duet med sanger og sangskriveren. 

Sidstnævnte, den 43-årige svenske sangerinde, har bidraget til sangen "Vi Tog Heldigvis Fejl", der nu er ude som første single fra "Asfalt". Sangen handler om de evindelige problemer, som kærligheden skaber: "Jeg synes, jeg havde brug for at skrive en sang, som hylder det, når folk får kæmpet en ekstra gang med hinanden og med sig selv om at holde sammen. De fleste kender det jo - at man er lige ved at gå fra hinanden mange gange i løbet af et parforhold. Men vi tog heldigvis fejl," siger manden bag hittet "Sådan Nogen Som Os" til nyhedssiden Dagens.dk.

Se videoen til nummeret herunder, hvor den produktive dansker synger den intense duet med Lisa Nilsson, der selv tager på en turné til foråret, hvor hun giver hele seks koncerter i Danmark. Her følger desuden tourplanen for Poul Krebs:

Sdr. Felding (26/2)
Harboøre Hotel (27/2) 
Industrien, Aarup (28/2) 
Foderstoffen, Rudme (1/3) 
Huset, Nakskov (4/3) 
Maskinhallen, Svinninge (5/3) 
Gimle, Roskilde (6/3) 
Slagelse (7/3, lukket arr.) 
Stars, Vordingborg (8/3) 
Frøstrup Gl. Kro (12/3) 
Horsens Ny Teater (13/3) 
Vejle Musikteater (14/3) 
Det Musiske Hus, Frederikshavn (15/3) 
Fermaten, Herning (19/3) 
Magasinet, Odense (20/3) 
Viborg Teater (21/3) 
Trommen, Hørsholm (22/3) 
Skråen, Aalborg (26/3) 
Smedeværkstedet, Varde (27/3) 
Amager Bio, København (28/3) 
Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal (29/3)

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA