x

Hør Johnny Cashs nye, gamle album

Hør Johnny Cashs nye, gamle album

I morgen ser et uudgivet album af Johnny Cash langt om længe dagens lys. "Out Among the Stars" blev indspillet mellem 1981 og 1984, og albummets 12 sange blev i sin tid indspillet for Columbia Records, kort tid før de droppede Cash fra selskabet, og han beholdt selv optagelserne, som han så senere må have glemt. Nu kan du streame hele albummet forud for udgivelsen ved at klikke på linket forneden.

"Out Among the Stars" består af ikke-hørte sange, som også omfatter duetter med June Carter Cash og Cashs gamle ven, countrylegenden Waylon Jennings. Den første single, "She Used to Love Me a Lot", udkom i januar, og Cashs søn John Carter Cash udtalte dengang til amerikanske Rolling Stone Magazine om sangen: "Jeg elsker virkelig denne sang. Der er en dybde gemt i den, som minder mig om de virkelig seriøse sange, min far indspillede senere i sit liv. Og jeg synes ærlig talt, at det en af de smukkeste gemte skatte i hans bagkatalog."

Cashs karriere led et dyk i 80'erne, hvor countrymusikken bevægede sig i en mere poppet retning. Faktisk led den så meget, at "The Man in Black" blev overtalt til at indspille sangen "The Chicken in Black". Det var først i starten af 90'erne, ved mødet med den noget uortodokse producer Rick Rubin, at Cash vendte den nedadgående kurve og endelig kunne modtage den påskønnelse, han havde været foruden siden slutningen af 70'erne.

Albummet udkommer i morgen, men du kan give hele herligheden et lyt her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA