x

Se Gregersen få tæv i ny musikvideo

Se Gregersen få tæv i ny musikvideo

Det tegner indtil videre til at blive et rigtig godt år for den danske musiker Christoffer Gregersen. Ikke nok med at hans første single, "Det' Kun Dig", ramte radiobølgerne og blev P3's Uundgåelige, men den 25-årige musiker er også med Thomas Helmig på Danmarksturné som opvarmning for 13 koncerter. Nu er han klar med sin anden single, "Hold Mig Fast", og du kan se musikvideoen her forneden. 

"Hold mig fast er en sang, der handler om erkendelsen af, at et forhold er slut, men samtidig have svært ved at tage konsekvensen og stå tilbage alene i den tid, der kommer efter et brud," fortæller Christoffer Gregersen.

Der er unægteligt en snert Helmig i den unge sanger, som et lyt til "Hold Mig Fast" åbenbarer, dog med en moderne vinkel, så han er utvivlsomt velvalgt opvarmning til førnævnte sangers turné. Han besidder med snilde den "white-boy-funk", som Helmig i 80'erne var eksponent for.

Musikvideoen demonstrerer på hårdtslående vis, hvor hårdt forliset af et parforhold kan være - her manifesteret i maskerede mænd, der overfalder den sagesløse sanger i en parkeringskælder, før de kidnapper ham. Erkendelsen af forlisets nødvendighed som en del af livets gang skinner dog igennem i teksten, hvor det lyder: "Det er okay, det er okay, det, der sker."

Se "Hold Mig Fast" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA