x

Duran Duran mister medlem

Duran Duran mister medlem

Duran Duran er i øjeblikket på turné i USA, hvor det var meningen, at de amerikanske fans skulle have haft mulighed for at opleve de fem originale medlemmer spille sange fra albummet "Astronaut" samt deres store bagkatalog af hits.

Men i denne uge offentliggjorde bandet på deres webside, at guitartjansen ville blive overtaget af studiemusikeren Dom Brown, og at Andy Taylor ikke længere er med i bandet.

På websiden står der desuden, at de sidste fem år har været en utrolig rejse, og det at have samlet de fem originale medlemmer var noget, bandet havde ønsket længe. Men forholdet til Andy havde nået et punkt, hvor der var kommet en uoverkommelig kløft mellem dem, og derfor kunne de fem ikke længere samarbejde.

Hos bandets fans har dette naturligvis sat spekulationer i gang om, hvorvidt de nu vil invitere tidligere guitarist Warren Cuccurullo tilbage i bandet. Cuccurullo medvirkede på bandets plader fra 1986 til 2000 og var blandt andet med, da bandet fik deres store comeback i 1993 med singlen "Ordinary World".

Disse spekulationer har bandet endnu ikke kommenteret. Men det skulle dog ligge helt fast, at når den sidste del af bandets verdensturné er afsluttet midt i november, går de fire resterende medlemmer tilbage i studiet for at færdiggøre indspilningerne til deres kommende album.

Den officielle Duran Duran webside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA