x

Tragedie rammer Bob Geldof

Tragedie rammer Bob Geldof

Tragedien ramte igen i går Bob Geldof, forsanger i Boomtown Rats samt arrangør af den legendariske Live Aid-koncert i 1985 og Live 8 i 2005, da hans 25-årige datter Peaches Geldof (billedet) blev fundet død på sin bopæl i engelske Kent. Indtil videre beskriver politiet dødsfaldet som "pludseligt og uforklarligt."

Peaches Geldof var selv kendt som en kendis, skribent og model. Hun startede sin karriere allerede som 15-årig med at skrive for Elle Girl. Hun var datter af Bob Geldof og den engelske tv-værtinde Paula Yates. En del af tragedien består i, at Yates selv døde i en forholdsvis ung alder af en heroinoverdosis i 2000. Forud for sin død var hun tidligere blevet skilt fra Geldof og havde blandt andet været kæreste med Michael Hutchence fra australske INXS. Denne blev fundet død på et hotelværelse i Sydney i 1997 som følge af et grusomt selvmord.

Bob Geldof, som ud over Peaches også har opfostret Hutchence og Yates' barn Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence, har udgivet følgende pressemeddelelse:

"Peaches er afgået ved døden. Smerten er ubeskrivelig. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest tosstede af os alle. At skrive 'var' smerter mig på ny. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi aldrig får hende at se igen? Hvordan er det til at bære. Vi elskede hende og vil mindes hende for evigt."

Peaches Geldof efterlader sig manden Thomas Cohen og deres to sønner Astala Dylan Willow og Phaedra Bloom Forever.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA