x

Hør Courtney Loves nye punksang

Hør Courtney Loves nye punksang

Courtney Love har gjort en ny sang fra sin hånd tilgængelig. Singlen "You Know My Name" vil blive udgivet som en dobbelt a-side med singlen "Wedding Day" den 4. maj, men du kan høre den allerede nu her forneden. 

Skulle man tro, at Courtney Love er blevet stille og rolig på sine gamle dage, er "You Know My Name" et fint bevis på det modsatte. Den 2.44 minutter lange sang smadrer derudad fra første sekund med forvrænget guitar og en gjalpende Love. For nylig har Love hævdet over for den amerikanske webside The Quietus, at folk forventer mere af hende, end de gør af Queens of the Stone Age. Hun uddybede en diskussion om hendes sangskrivning med: 

"Tja, du sidder og skriver forkert ligesom Queens of the Stone Age i en måned, og det sker bare ikke, der sker ingenting - ikke at Queens of the Stone Age er ringe, men folk forventer bare mere af mig."

Hertil tilføjede hun, at folk har sat en højere standard for hende, når det kommer til sangskrivning. "Josh Homme kan spille fire toner på sin bas, ligesom, og folk tager derres toppe af, men for mit vedkommende er standarden af en eller anden grund højere. Det er bare nødt til at være virkelig skide godt," tilføjede hun.

Den nye single kommer som optakt til Loves kommende turné i England i maj. Den kontroversielle sangerinde skulle efter sigende se frem til at befinde sig på de engelske øer igen. Hun har til engelsk NME udtalt: "Jeg føler mig mest hjemme, når jeg er i England og kan ikke vente med at følge op på TOWIE (tv-serie, red.) og spille i mit andet og forhåbentligt, egentlig mit første hjem. Jeg voksede op som en halv engelsk borger, og jeg savner det simpelthen. Jeg kan ikke vente med at spille for et engelsk publikum."

Courtney Love er kommet i problemer med sine gamle bandkammerater i Hole, efter at hun for nylig proklamerede i et interview, at hun havde gendannet det originale Hole. Med hendes egne ord er de begyndt at "flippe ud". Gendannelsen af den originale besætning af bandet står derfor hen i det uvisse.

Hør "You Know My Name" her og døm selv, om Courtney Love når den høje standard for sangskrivning, hun stræber efter.

Skuffer det og mangler du en stærk kvinde, der tydeligvis er inspireret af Love, kan du på dette link streame Brody Dalle, Josh Hommes kones, nye album, "Diploid Love". Måske hun kan spille fire toner på bassen, der får dig til at gå amok fra morgenstunden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA