x

Slayer klar med nyt nummer

Slayer klar med nyt nummer

Fremtiden så uvis ud for Slayer, da guitarist og grundlæggende medlem 49-årige Jeff Hanneman pludselig døde sidste år, som resultat af, hvad der viste sig at være skrumpelever. Den uvished bliver nu manet til jorden. Slayer har netop udsendt et nyt nummer, "Implode", som ikke kun er den første udgivne musik fra Slayer efter Hannemans død, men formentlig også første ansats til et kommende album i 2015. Hør den her forneden.

"Implode" blev optaget i Los Angeles og forventes at være at finde på den kommende plade, som bliver udgivet på gruppens eget pladeselskab i samarbejde med Nuclear Blast, hvad også markerer enden på deres samarbejde med Rick Rubins American Recordings. Det skriver engelske NME.

"Rick har spillet en stor rolle for vores karriere, og vi har lavet nogle store album med ham," har forsanger Tom Araya sagt i en officiel udmelding. "Men i dag er en ny dag, pladeselskaberne spiller ikke længere den rolle, de engang gjorde, og vi kan virkelig godt lide idéen om at gå alene, kommunikere direkte med vores fans, og Nuclear Blast er helt vilde efter at prøve den udfordring med os."

Slayer udgav sidst album i 2009. "World Painted Blood" fik GAFFAs Keld Rud headbangende op af stolen, og han kvitterede med fem stjerner. Han skrev: "De fire musikere har oppet sig, og især vokal og leadguitarer er blevet mærkbart forbedret. World Painted Blood undgår behændigt faldgruberne, som Slayer har døjet med siden midthalvfemserne. Jeg tøver ikke med at kalde dette for Slayers bedste album siden Seasons In The Abyss."

"Implode" starter sløvt og ulmende ondt, før den karakteristiske Slayer-intensitet tager over og skyder tempoet op i punk-stratosfæren. Du kan høre den lige her. Og sidder den lige i skabet, kan du downloade den gratis på Slayers hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA