x

Hør Jack Whites kommende album allerede nu

Hør Jack Whites kommende album allerede nu

9. juni 2014 udkommer Jack Whites andet soloalbum "Lazaretto" via hans pladeselskab Third Man Records. Du kan dog allerede nu lytte til hele det både rock- og countryorienterede album, der er efterfølgeren til det to år gamle "Blunderbuss", via iTunes.

Albummet udkommer blandt andet som en "Ultra LP" med en række helt særlige features, som vinylelskerne Jack White og Ben Blackwell fra Third Man Records viser frem nedenfor.

Blandt meget andet skal "Lazaretto" spilles indefra og ud, den har et skjult "bandsløjfe-spor" i yderste rille, hvor den samme musikstump spiller igen og igen og igen – det er første gang, nogen har gjort dette i en yderrille ifølge White – den har skjulte numre under midterlabelet på begge sider, som i øvrigt – altså de skjulte numre – skal spilles på henholdsvis 78 og 45 omdrejninger. Nummeret "Just One Drink" har to forskellige introer, en akustisk og en elektrisk, alt efter hvor på vinylen, man sætter pickuppen, der er et hologram på side 1 og så videre og så videre. Musikken er i øvrigt overhovedet ikke komprimeret modsat en stor del af dagens øvrige musik.

"Lazaretto" indeholder dog også noget som moderne som en download-kode til digitale udgaver af sangene.

"Lazaretto" kan naturligvis købes i GAFFA Shop til en ganske fornuftig pris. Læs mere her.

Se Jack White og Ben Blackwell vise det særegne produkt frem nedenfor.

Jack White har i øvrigt for nylig udsendt en officiel undskyldning til højre og venstre af musikere, han måtte have fornærmet med sine bramfri udtalelser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA